Ergoterapi

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ergoterapitjenesten tilbyr vurdering, trening og tilrettelegging for deg som har utfordringer knyttet til daglige aktiviteter. Vi jobber sammen med deg for å finne tiltak og gode løsninger. Målet er at du skal mestre hverdagen din best mulig. Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig.

Ergoterapi til barn og unge

Barneergoterapeuten gir tilbud til barn og unge som har utfordringer med bevegelse og aktivitet. Ergoterapeuten fokuserer spesielt på finmotorikk, ergonomi og hjelpemidler.

Ergoterapi til voksne og eldre

Søgne kommune har ergoterapeuter som bistår personer over 18 år og som bor hjemme. Vi har som mål at du skal få mulighet til aktivitet og deltakelse i hverdagslivet. Vi kan komme hjem til deg, eller du kan møte oss i våre lokaler på Søgne omsorgssenter etter avtale.

Ergoterapeuten hjelper deg med å trene og tilrettelegge aktiviteter i hverdagen din. Hvis det er behov for å tilrettelegge hjemmet ditt, kan ergoterapeuten bistå med det.

Vi kan også bistå med tiltak opp mot mennesker som bor på institusjon.

Forvaltningstjenesten kan hjelpe deg med å legge inn en henvendelse til ergoterapitjenesten.

Rehabilitering

Dersom du har fått en sykdom eller skade kan du ha behov for rehabilitering. Rehabiliteringen kan foregå på institusjon eller i hjemmet.

Kontaktinformasjon

Ring servicetorget på telefon 38055555. Åpningstider mandag - fredag kl. 08.00 - 15.30

Finn ansatt


Publisert: 08.12.2015 11:01
Sist endret: 08.12.2015 11:30
Fysio og ergoterapi

Besøksadresse:

Kleplandsveien 15
4640 Søgne

Telefon: 38055555