Tour des Fjords i Søgne

Verdens beste syklister i verdens vakreste omgivelser og 22. mai kommer de til Søgne

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?Verdens beste syklister kommer til Søgne 22. mai. Bli med på folkefesten (Foto: Tourdesfjords.no)

Tour des Fjords

Sykkelrittet Tour Des Fjords er det største sykkelrittet som arrangeres i Norge i år. Rittet vil gå på Sørlandet over 3 dager i perioden 22.mai til 24. mai. Første etappe av årets Tour Des Fjords blir en spektakulær opplevelse for syklistene, publikum og alle som følger rittet på tv i Norge og ute i Europa. Etappen starter i Lindesnes, og rytterne skal sykle 191 kilometer før de går i mål i Grimstad. .

Tour des Fjords i Søgne

Tirsdag 22. mai vil rittet gå fra Lindesnes til Grimstad og vil også passere Søgne i tidsrommet ca kl. 14.30 - 15.30. Rytterne kommer til Søgne fra Mandal via Åloveien til Lunde før de sykler ned Eikeveien videre på Sangvikveien før Hølleveien krysses ved rundkjøringen ned mot Åros. Rytterne krysser så Søgneelva mot Langenes inn mot Kristiansand.

Stengte veier

Et internasjonalt sykkelritt krever at traseen er fri for annen trafikk og veier vil derfor holdes stengt. Veiene vil stenges 30-60 minutter før feltet kommer for å tømme veitrase for all trafikk i god tid. Eksakt stengetid avgjøres av politiets innsatsleder. Veiene vil åpnes ca.10-30 minutter etter at feltet har passert. Følg anvisninger fra løypevakter. De er der for alles sikkerhet.

Kart over trase

 

Planlegg dagen

Det vil ikke være mulig å krysse traseen i denne perioden, og vi oppfordrer alle om å planlegge dagen slik at man ikke er avhengig av å krysse traseen i tidsrommet denne er stengt.

Kollektiv trafikk

Under Tour des Fjords vil stenging av veier og områder innvirke på kollektivtrafikken. Enkelte områder vil ikke kunne betjenes eller vil kun betjenes med et redusert tilbud i tidsrommet arrangementet pågår.

For mer informasjon om kollektivtrafikk

http://www.akt.no/tourdesfjords/

Vil du vite mer?

Her finner du mer informasjon om Tour des Fjords

http://folkefesten2018.no/

https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/stengte-veier-under-tour-des-fjords/

http://tourdesfjords.no/


Publisert: 16.05.2018 10:11
Sist endret: 16.05.2018 10:45