Tømming av tette tanker og septik i april

Tømming av tette tanker fra boliger som nås med tankbil, vil bli utført i uke 14,15 og 16.

Tømming av septik/slamavskiller

2019 tømming av septik tanker fra hytter og boliger for sone øst på fastland:

Tømming av septik tanker /slamavskiller fra boliger som nås med tankbil, vil bli utført i uke 15,16 og 17.

Område

Tanker fra følgende områder(sone vest) vil bli tømt:

Ausviga, Brunvatneveien, Breivikodden, Dvalås, Eikestølveien, Eid, Hallandvik, Heftenesveien, Hellesvig, Holmen, Knibe, Kallåsen, Kilstangen, Kimmestad, Kjærsveien, Kleivsetveien, Lastadveien, Leireveien, Liane, Lohneveien, Oftenesveien, Olstø, Ospedalen, Ramslandsveien, Repstadveien, Røsstadveien, Salthaugveien, Selskjær, Skuggedalsveien, Stubstad, Stølen, Svemmelandsvei, Telandsveien, Torsneset, Try, Trysnesveien, Trånevikveien, Trånevigveien, Vigebo, Vigestranda, Ålo, Åloveveien. Årstølveien.

For Søgne kommune utfører Norva24 Sørmiljø( tlf. 3800 3800) denne tjenesten. Har du behov for å tømming utover faste runder skal Norva24 benyttes.

Legg tilrette

Abonnenten må legge forholdene til rette for tømming. Dette innebærer at kumlokk må være frigjort for jord og ikke være utilgjengelig på grunn av gjerder, murer, plattinger, hekker etc. Tankens plassering på tomta kan med fordel markeres med en høy stav. Adkomstveien må være kjørbar for tømmebil.

Kontakt

Har du behov for å tømming utover faste runder skal Norva24 (tlf. 3800 3800) benyttes.

Publisert: 22.03.2019 13:30
Sist endret: 22.03.2019 13:38