Tilbud fra Vest-Agder-Museet

Gratis inngang til Vest-Agder-Museet for asylsøkere, flyktninger og familier berørt av fattigdom.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Gratis inngang

Vest-Agder-Museet har i flere år hatt en ordning for at asylsøkere og flyktninger skulle få muligheten til å bli bedre kjent med Norges mangfoldige kultur og historie. Vi har tilbud gratis inngang ved våre avdelinger, og vi viderefører tilbudet også i 2019.

I tillegg vet vi at omtrent 12 % av befolkningen i Vest-Agder er berørt av fattigdom, noe som innskrenker muligheten til å delta på kulturelle opplevelser kraftig – spesielt for barn og unge. For at disse likevel kan dra nytte av våre tilbud deler vi nå ut gratis årskort til familier som sliter økonomisk. Her ber vi kommunene om å ta en vurdering hvilke familier som bør få årskortet, samt å stå for utdelingen.

Omfattende tilbud

Tilbudet gjelder hele 2019 for Flekkefjord museum, Nordberg fort på Lista, Sjølingstad Uldvarefabrik, Mandal museum, Kristiansand kanonmuseum, Kristiansand museum, Gimle Gård, D/S Hestmanden og Odderøya museumshavn. Gratisbillettene og årskort gjelder inngang til museets ordinære tilbud og arrangementer. Eventuelle prisede tilleggsaktiviteter ved den enkelte museumsavdeling er ikke inkludert i tilbudet.

Hvordan

Slik går du frem:

  • Asylmottakere får fri inngang ved å vise frem ID-kortet sitt.
  • Flyktninger ved å vise frem et spesialdesignet kort utstedt av museet, ta kontakt med Introduksjonssenteret om dette er av interesse.
  • Familier som sliter økonomisk får museets vanlige årskort, ta kontakt med NAV Søgne hvis dette er av interesse. 

Vi håper at flest mulig benytter seg av tilbudet og ønsker hjertelig velkommen til Vest-Agder-museet!

Mer informasjon

Mer informasjon om museet finner du her: Vest-Agder-Museet

Introduksjonssenteret

Nav Søgne


Publisert: 10.01.2019 12:43
Sist endret: 10.01.2019 12:57