Sykle til jobben 2018

Gratis for alle som bor eller jobber i Søgne kommune. Alle aktiviteter teller!

Bli med

Ønsker du å sette i gang noe som gir høyt engasjement, trivsel og masse aktivitet på arbeidsplassen?

Sykle til jobben er kampanjen som er kort nok til at den er gjennomførbar, men lang nok til at den kan skape varige endringer.

For noen er moderat hverdagsaktivitet et hårete mål, mens for andre er Birken for pusekatter. Vi samler alle under samme tak! Dette er en mulighet for alle til å komme i litt bedre form på hver sin måte. Sykle til jobben-aksjonen er en tradisjonsrik aksjon som får deg og dine kollegaer i form. Loggfør aktivitetene dine og bli med i konkurransen. I 2017 var det mer enn 40.000 deltakere med. Hvor mange får vi med i 2018?

19. april - 15. juni 2018

Hvorfor bli med på Norges største kom i form-kampanje?

1. Aktive ansatte gir god helse og god produktivitet!

2. Alle kan delta uavhengig av fysisk utgangspunkt.

3. Ved å la bilen stå blir det blir det mindre luftforurensing og lavere CO2-utslipp.

All aktivitet teller

Vi synes all aktivitet fortjener oppmerksomhet, fordi all bevegelse bidrar til bedre helse. I kampanjen kan du registrere all aktivitet og selvfølgelig det du gjør til og fra jobb.

Passer for alle

Sykle til jobben er en aktivitetskampanje som går over ni uker og passer for ALLE! All aktivitet gir poeng og alle kan delta på sitt nivå. Man kan både delta på lag og som individ. Din arbeidsplass deltar med lag i konkurransen om å være den mest aktive bedriften.

Registrer din aktivitet

Følg din egen utvikling

Deltakerne registrerer sin aktivitet enten ved å bruke kampanjeappen eller ved å registrere det på egen bruker på www.sykletiljobben.no. Her har man også kalender og oversikt over egen aktivitet og lagets.

Sank poeng

Hver deltaker får poeng ved å være aktiv, hvordan bestemmer en selv. Hver halvtime gir poeng, uansett intensitet.

Vinn premier

Alle aktive deltakere og lag er automatisk med i trekningen av premier gjennom hele aksjonsperioden. Her kan man vinne alt fra treningsklær til eksotiske turer for hele laget.

Pris

Det er gratis for alle i vår region å delta på Sykle til jobben. ATP sponser kampanjen!

Meld deg på

sykle til jobben