Søknadsfrist for treningstider i haller og gymsaler 2018-19

Søknadsfristen er 6. april 2018.

Nå er våren her og det er på tide å søke for treningstider i haller og gymsaler for neste sesong.

Lag og foreningsregister

Alle som søker kulturmidler, treningstider og arrangementstider må registreres i lag og foreningsregisteret

Lag og foreningsregister

Søknad

Det er ønskelig at når man leverer søknaden at man er så presis som mulig.

Lag og foreninger som er registrert i vårt lag og foreningsregister og tilhørende i Søgne, har gratis leie for treningstider i ukedager. Ingen utenbygds lag/foreninger kan leie kommunens treningsarealer i ukedager

Fristen er 6. april kl  12:00.

Søknad om leie - Sesong

Søknad om leie - arrangement

Søknadsprosessen

• Etter at søknadsfristen er gått ut, vil søkandene sys sammen i en oversikt med faktiske tider søkt, samt et forslag for tildelling i henhold til rettninglinjer ved tildeling som sendes til Idrettrådet.
  • Idrettsrådet kommer med sin anbefaling og et utkast gjøres klart.
  • Det kalles inn til møte med alle søkere hvor man går igjennom tilbakemedlinger fra forrige sesong fra vaktmestere og brukere. På dette møtet vil det være muligheter for at lag og foreninger kan bytte tider seg i mellom. Møtet vil gjennomføres i slutten av mai, begynnelsen av juni.
  • Når dette er klart vil oversikten offentliggjøres på nettsidene og kontrakter settes opp og sendes ut.

For arrangementer settes disse opp fortløpende.

Publisert: 20.03.2018 10:01
Sist endret: 20.03.2018 10:43