Søknadsfrist for treningstider i haller og gymsaler 2019-20

Søknadsfristen er 1. april 2019.

Nå er våren her og det er på tide å søke for treningstider i haller og gymsaler for neste sesong.

Lag og foreningsregister

Alle som søker kulturmidler, treningstider og arrangementstider må registreres i lag og foreningsregisteret.

Registrer dere her

Kommunale idrettsanlegg og lokaler

Disse kan søkes på

• Langenes skole gymsal
  • Lundehallen
  • Nygårdshallen med garderober og klubbrom
  • Tangvall skole gymsal (Merk: kun trening ut desember 2019, på grunn av bygging av nytt skolebygg.)
  • Tinntjønnhallen med garderober, styrkerom og skytebane

Merk: Tangvall skole Gymsal skal, som en del av byggingen av nytt skolebygg, rives. Søgne kommune kan garantere at det blir tilgang for lag og foreninger å ha trening i gymsalen ut desember 2019. Etter dette vil kommunen ha dialog med de berørte om varigheten på tilgang til lokalet.

Utendørs

• Langenes stadion kunstgressbane
  • Nygård grusbane
  • Søgne stadion kunstgressbane 1 og 2
  • Søgne stadion treningsfelt
  • Tinntjønn kunstgressbane

Søknad

Det er ønskelig at når man leverer søknaden at man er så presis som mulig. I merknader kan du skrive inn hvor mange som er på timen, alder på deltagere.

Lag og foreninger som er registrert i vårt lag og foreningsregister og tilhørende i Søgne, har gratis leie for treningstider i ukedager. Ingen utenbygds lag/foreninger kan leie kommunens treningsarealer i ukedager

Fristen er innen 1. april.

Søknad om leie –sesong

Søknad om leie- arrangement

Søknadsprosessen innendørstrening

Etter at søknadsfristen er gått ut, vil søknadene for innendørstrening sys sammen i en oversikt med faktiske tider søkt, samt et forslag for tildeling i henhold til retningslinjer ved tildeling som sendes til Idrettsrådet.

Idrettsrådet kommer med sin anbefaling og et utkast gjøres klart.

Det kalles inn til møte med alle søkere hvor man går igjennom tilbakemeldinger fra forrige sesong fra vaktmestere og brukere. På dette møtet vil det være muligheter for at lag og foreninger kan bytte tider seg imellom. Møtet vil gjennomføres i slutten av mai, begynnelsen av juni.

Når dette er klart vil oversikten offentliggjøres på nettsidene og kontrakter settes opp og sendes ut.

For arrangementer settes disse opp fortløpende

Publisert: 04.03.2019 12:30
Sist endret: 04.03.2019 12:46