Refleksvester til alle barnehagebarn

Nullvisjonen har i samarbeid med Repstad Anlegg gleden av å invitere alle barnehagebarn i Søgne til Tangvall mandag 24. september 2018.

Refleksvester

Vi håper alle barnehagene ønsker å ta turen til Tangvall denne dagen – men skulle det være for langt å gå til Tangvall, vil vi selvsagt komme rundt og dele ut vester i barnehagen.

Vi kan ikke ha med oss lastebilen ut til alle barnehagene – det skjer kun på Tangvall, men utdeling av vester med et enklere opplegg får vi selvfølgelig til.

Blindsone

Her vil vi demonstrere hvor store blindsoner det finnes rundt lastebiler – eller sagt med andre ord – hvor LITE en lastebilsjåfør faktisk ser av sine omgivelser.

I tillegg har vi gleden av å kunne dele ut refleksvester til alle barnehagebarna i Søgne – både private og kommunale barnehager, alle vil få.

Sendes til:  tom.erik.donnestad@sogne.kommune.no

Vi tar i mot barnehagene puljevis slik:

Kl. 10-10.45: Søgne, Spiren, Stokkelandsåsen fam. Bhg, Hølleveien fam.bhg, Salemsveien fam.bhg.  og Blåsmoen fam.bhg

kl. 11-11.45: Sjøstjerna, Åros, Torvmoen samt Lisebo familiebarnehage

Ordføreren

Ordføreren vil være med oss på de 2 første tidspunktene.

Publisert: 18.09.2018 11:29
Sist endret: 18.09.2018 12:02