Oppgraderingen av torvet på Tangvall

Arbeidet er påbegynt

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Vedtak

Kommunestyret har tidligere bestemt at torvet på Tangvall skal oppgraderes og gjøres mer brukervennlig. Forskjellige områder på torvet blir tilpasset ulike brukergrupper, og flere helt nye installasjoner skal settes ut i de områdene som er avsatt for aktiviteter.

For de minste

Den delen av torvet som ligger utenfor biblioteket og foran Helsehuset skal være for de minste barna. Med beliggenheten like utenfor biblioteksdøra blir det en naturlig sammenheng mellom blbliotek på innsiden og lekeområdet på utsiden. Lekeapparatene vil være tilpasset de minste barna, og det skal være greit med plass til å sitte for voksne.

Finansiering

Det er den store utbyggingen av boliger og næringsarealer på Tangvall som er med å finansiere det som vi nå gjør på torvet. Ettersom nye byggeplaner blir klare og kommunen inngår utbyggingsavtaler med utbyggerne, får vi finansiering fra nye prosjekter. Det er til nå blitt innbetalt nok midler til at vi kan starte med området som er avsatt til barna.

Gjenbruk

Selv om vi nå kjøper inn helt nye ting til torvet, vil vi gjerne bruke om igjen noe av det vi allerede har. Litt lenger oppe på torvet ligger i dag det vi kaller Uvårsteinene. Det er steiner som i sin tid ble fraktet hit fra Uvår.

Ferdigstillelse

Arbeidet er ventet å stå ferdig i begynnelsen av november.

 

 

Tidligere skisse over planen 


Publisert: 29.08.2018 11:10
Sist endret: 29.08.2018 11:27