Hva er viktig for deg

Hva er viktig for deg dagen markeres i hele landet 06. juni, også i Søgne

Kom og bli med på hva er viktig for deg dagen 06. juni

Retningsendring?

Hva er viktig for deg dagen er en tydeliggjøring av en viktig retningsendring i helsevesenet. Fokuset og oppmerksomheten flyttes fra hva er i veien med deg, til hva er viktig for deg i livet ditt akkurat nå?

Hva er viktig for deg dagen

Vi ønsker å markere dagen med å oppfordre helsepersonell til å stille dette spørsmålet til sine brukere, men også lytte, reflektere over svaret og følge opp hva som er viktig gjennom blant annet tiltaksplaner.

Søgne kommune er sammen med andre kommuner i Vest- og Aust-Agder og sykehus, med i læringsnettverket for gode pasientforløp for eldre og kronisk syke i Agder. Målet er å bedre og utvikle helhetlige, koordinerte og trygge pasientforløp. Det handlerom systematisk oppfølging og forbedring av kvaliteten på tjenestene hvor bruker står i fokus.

Program for dagen

I tillegg til at de ansatte oppfordres til samtale med bruker og pasient om hva er viktig for deg, har forbedringsteamet utarbeidet et program for anledningen.

Tangvall

Kl. 10:00 – 15:00  - Ansatte fra hjemmetjenesten står med stand utenfor rådhuset og være tilgjengelig med informasjon og samtale rundt temaet.

Søgne omsorgssenter

Kl. 11.30-14.30 – Institusjonstjenesten – Kompedag og dialog rundt tema hva er viktig for deg?
Kl. 11.30 ​​Åpning av leder for Tjenesteutvalget
Kl. 11.45 ​​Seniordansen
Kl.12.00 ​​Informasjon og stand – smart med mat
Stand – Frivillig Sentralen
Kl. 12.15 ​Hva er viktig for deg? og reformen Leve Hele Livet! Kommuneoverlege Vegard Nilsen og enhetsleder Kari B. Johnsrud – innspill og dialog med rundt temaene om målet om hvordan oppleve det gode liv, hele livet.
Kl. 13.00-14.30 Matservering i Maries kafe

Publisert: 05.06.2018 11:11