Hei til Hav 2018

Gratis folkefest for Søgne og Songdalen 17. juni

Velkommen til en dag med mye gøy og moro. Det blir mange spennende aktiviteter og konkurranser. Ta med deg en venn og bli med!

Om Hei til Hav

I over 150 år har vi i Søgne og Greipstad Sparebank ment at virkelige verdier handler om mer enn bankens eget overskudd. Som ansvarlig sparebank er vi levende opptatt av å gjøre lokalsamfunnet til et enda bedre sted å leve. Sammen med Søgne og Songdalen kommuner er vi derfor svært glade for å kunne invitere til nok et «Hei til Hav»-familiearrangement, denne gangen i Søgne.

Som vanlig vil programmet inneholde mange ulike aktiviteter for store og små, i år lokalisert til Nygård Skole/Nygårdshallen, Linnegrøvan, Torvet og på fotballbanene sør og nord for E39. Vi lover mange artige og spennende aktiviteter i år også. Ekstra kjekt er det at vi denne gangen kan foreta åpningen av den nye klatrestien opp til Søgne-skiltet som en del av arrangementet. Via Ferrata-løypen er laget i regi av Søgne Klatreklubb, med god finansiell støtte fra bankens gavefond.

Alle aktiviteter som du kan delta på denne dagen, er organisert av lag og foreninger fra Søgne og Songdalen. Uten dem ville vi ikke fått dette til – derfor en stor applaus til alle frivillige!

Som avslutning på dagen håper vi å fylle torvet på Tangvall. Der blir det mange musikalske høydepunkt, først av lokale talenter, deretter fra rapper’en ZadeKing og til slutt av bandet «Trang fødsel». Vi gleder oss.

Vi ser frem til å se deg og familien din under årets «Hei til Hav»-arrangement den 17. juni.

Hele arrangementet er gratis!

Sommerlig hilsen

Vidar Skaaland

Administrerende banksjef i Søgne og Greipstad Sparebank

Kl.12.00-16.00 17. juni

Velkommen til en dag med mye gøy og moro. Vi har mange spennende aktiviteter og konkurranser. Ta med deg en venn og bli med!

Nygård Skole

Spennende natursti og stor leirplass i skolegården med Søgne Røde Kors (RØFF). Turn for alle i Nygårdshallen med Søgne Turn.

Søgne Skolekorps spiller kl. 13.00

Ola-billøp på Nygård skole

“Hei til Hav Grand Prix 2018”.

Bygg din egen Olabil og delta.

Påmelding/registrering kl. 12.00. Innledende runder starter kl. 13.00.

Forballbanen Sør for E39

Sandvolleyball-skole for alle.

Gøy med fotball (3 mot 3)

Via ferrata - verdensnyhet i Søgne

Søgne Skolekorps spiller kl. 12.15 ved offisiell åpning av Via Ferrata Søgne klatreløype. Snoren klippes av Ordfører Astrid Hilde. Ønsker du å klatre, må du huske forhåndspåmelding på www.heitilhav.no , begrenset antall plasser.

Guidede vandreturer til 4 utvalgte destinasjoner, med 1-3 timers varighet.

Fotballaktiviteter.

Linnegrøvan (fra kl. 14.15)

Rallyshow med Try og Frustøl. Søgne Skolekorps kommer og spiller. Det vil bli sykkelritt for barn fra 3-12 år. Kjøresimulator på storskjerm. Showritt med kjente fjes fra Søgne og Songdalen.

Tangvall torv

Delta i et 6 meter høyt klatretårn. Nullvisjonen stiller med VeltePetter.

Søgne Skolekorps spiller kl. 17.00

Gratis konsert

Hei til Hav 2018 avsluttes med en stor gratiskonsert, med artister og underholdning for både store og små. Årets hovedartist blir Trang Fødsel, som turnerer med en hitparade uten sidestykke. Vi garanterer for meget høy stemning og allsang-faktor på torvet i Søgne, søndag 17. juni fra kl 1700.  Kjente sanger som Drømmedame, Her er jeg, Kursiv osv, vil garantert vekke gode minner.  Til å varme oss opp har vi hentet inn nykommeren ZadeKing, som er ute med radiohit`en «Kumbaya». Dette er en kjent rapper, som de yngste kommer til å sette stor pris på

Alle aktiviteter starter kl. 12.00 og varer til kl.16.00, bortsett fra Linnegrøvan. Alt, bortsett fra klatring, er åpne aktiviteter som publikum kan droppe inn på. Påmelding til klatring Via Ferrata på www.heitilhav.no.

Shuttlebuss

Søgneruta vil også i år være en viktig del av Hei til Hav, og vil kjøre en fast rute mellom Nygård Skole, via Linnegrøvan og til E39. Bussen er en restaurert Bedford fra 1949. Den hadde sin faste rute mellom Øyslebø og Kristiansand, og transporterte passasjerer og varer som post og melk.

Publisert: 14.06.2018 10:00
Sist endret: 14.06.2018 10:24