Gatelys

Nå kan du melde inn feil og mangler på gatelys i Søgne kommune i vårt nye digitale feilmeldingssystem.

Ser du gatelys som ikke fungerer kan du melde det inn i vårt feilmeldingssystem. (Foto: N247)

Søgne kommune har nå tatt i bruk et digitalt feilmeldingssytem for feil og mangler på gatelys. Dette gjør vi for å få en bedre oversikt og kvalitetssikre at arbeidet blir utført innenfor gitte avtaler. Tidligere fikk vi mange telefoner til servicetorget, som igjen måtte rapportere dette manuelt. Nå kan innbyggerne selv melde inn og se om feilen er meldt inn tidligere. Dette er både sikrere, tidsbesparenede og hindrer dobbelt arbeid, sier veisjef Einar Linga Larsen i Søgne kommune.

Slik gjør du

• Åpne kartet på lenke under.
  • Velg ved å søke på adresse eller zoom i kart.
  • Trykk på punkt som er feil og trykk: Meld inn feil på veilyset.
  • Velg type feil, øvrige detaljer er valgfrie, trykk på: Meld inn feilen.
  • Røde punkt er feil som er meldt inn, men utbedring ikke planlagt/startet.
  • Gule felt er feil der utbedring er planlagt/startet.
  • Grå punkt i kartet er veilys som driftes Statens vegvesen.

Hvem fikser feil og mangler

Det er Mesta AS Elektro på oppdrag fra Søgne kommune som utfører arbeidet med å rette feil eller mangler.

Når blir feilen fikset?

Det blir gjennomført fire service runder i året. Ved behov blir feil og mangler rettet opp utover disse service rundene, avslutter Linga Larsen.

Fylkes- og riksveier

Er det feil eller mangler på gatelys langs Fylkes- og riksveier skal dette rapporteres til Statens vegvesen. Ring 175 for å melde om feil og mangler.

Oversikt over Fylkes- og riksveier

Publisert: 23.10.2017 12:20