Ferie for alle

Røde Kors tilbyr gratis sommeropphold for barn i alderen 11 - 14 år 3 - 7 juli på Kragerø Resort

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ferie for alle

Hvert år tilbyr Røde Kors flere spennende ferieopphold for barn og familier.

Hvem kan reise og når?

3 - 7 juli 2017 arrangerer Røde Kors aktivitetsferie på Kragerø Resort. Dette oppholdet er for barn mellom 11 - 14 år som liker fysisk aktivitet, sport, lek og moro, men som grunnet økonomi eller andre forhold ikke kan delta på dyre fritidsaktiviteter. Barna må kunne svømme. Barna må kunne beherske norsk godt nok til å forstå og følge instruksjoner og beskjeder som vil komme underveis.

Hva koster det?

Alt er gratis. Reise, mat overnatting og aktiviteter.

Påmelding

Påmeldingsskjema

Påmeldingsfrist 19.05.17. Forventet svar 26.05.2017

Aktiviteter og overnatting

Kragerø Resort benyttes til aktiviteter og overnatting. Ti instruktører fra Aktiv Camps vil være tilgjengelig hele døgnet og bo sammen med barna. Overnatting, mat og drikke dekkes og det vil ikke være nødvendig med lommepenger. Barna må ha med seg sovepose, liggeunderlag, solkrem, badetøy og håndkle samt fritidsklær og regntøy. De kan ha med seg egen flytevest og/eller våtdrakt, men det er ikke et krav da vi har dette tilgjengelig. 

Blant aktivitetene vi har hatt tidligere år er båtopplæring, livredning, vannski, Wake Board, windsurfing, seiling, Street fotball, Street Dance og volleyball. Det vil også være kveldsaktiviteter og overnattingstur i mindre grupper.

Instruktører

Aktiv Camps er en erfaren camparrangør som blant annet gjennomfører leirskoler. Instruktørene har relevant utdanning og erfaring, og skaper svært gode opplevelser for deltagerne. De er ansvarlig for barna under hele campoppholdet og ivaretar både det faglige og sosiale på en god måte. Deltagerne deles opp i mindre grupper og vil følges opp tett av gruppeleder. Alle instruktører har vært gjennom livredningskurs og førstehjelpskurs og har gyldig politiattest. Se mer her: http://aktivcamps.no

Sikkerhet, ansvar og forsikringer

Vi setter sikkerhet svært høyt og det er derfor et krav at barna som deltar skal være svømmedyktig. I tillegg benyttes redningsvester og eventuelt våtdrakter når de i er vannet. Vi har dette til utlån. Aktiv Camps er ansvarlig for aktivitetsledere, aktiviteter og sikkerhet og alle deltagere er forsikret gjennom Tryg forsikring. I tillegg krever vi at reiseforsikring/ulykkesforsikring blir benyttet ved skade og tap. Alle barn er dekket av Røde Kors sin reise og ulykkesforsikring. Informasjonsskriv sendes ut til alle i god tid før campen og Aktive Camps og Røde Kors er tilgjengelig for å følge opp deltagere og foresatte i forkant.


Publisert: 25.04.2017 13:14
Sist endret: 25.04.2017 13:26