Årets beste fest for hele familien

17.august braker det løs i Høllen når Søgne kommune arrangerer Solfest for alle.

Solfesten

- Dette blir kjempegøy. Vi gjør klar årets største og beste fest for hele familien. Jeg gleder meg utrolig mye og vi har en lang rekke artister som skal falle i smak hos store og små, sier ordfører i Søgne Astrid Hilde.

Søgne kommune arrangerer Solfest for alle i Søgne den 17. august i Høllen/Åros området.

- Vi skal vise frem alt det flotte Søgne har å by på. Lokal mat, lokale lag og foreninger, lokale artister, kortreiste produkter og lokalt næringsliv vil være på plass for å samle bygda om tidenes arrangement, sier Hilde.

Det er Søgne kommune som arrangerer sammen med Best Event. Det er en gratis fest for hele familien med aktiviteter for store og små. Hele arrangementet er selvfølgelig alkoholfritt.

- I tiden frem mot festen skal vi slippe artistene. Det blir konserter med lokale, nasjonale og internasjonale artister fra øverste hylle, sier Hilde.

Forventer 10.000 besøkende

- Dette blir en folkefest uten sidestykke. Vi forventer over 10.000 besøkende, sier David fra Best Event. Han kan røpe at det er store artistnavn som skal slippes fremover.

- Vi skal gi dere små drypp utover sommeren, men vi kan allerede nå annonsere at Vennebyen blir en av de store headlinerne for barna, sier David.

Det blir skikkelig Søgne-fest fra klokken 13.00 – 21.00. Hele området i Høllen vil bli brukt og det legges ekstra innsats inn i at barna skal ha det gøy.

- Vi legger opp til masse aktiviteter og vi vil også vise frem lokale lag og foreninger. Søgne er kanskje best i klassen når det kommer til frivillighet og dette skal virkelig settes i fokus på Solfesten, sier David.

Vennebyen kommer

- Vennebyen er en norsk animasjonserie og liveshow for barn skapt av politimannen Carl Christian Hamre. Historiene er inspirert av barns fasinasjon av utrykningsetatene og handler om de tre rollefigurene i utrykningstjenesten i «Vennebyen», apen «Apa» i politiet, elefanten «Elfie» i brannvesenet og bjørnen «Ted» i ambulansetjenesten.

Vennebyen

- Vennebyen fokuserer på grunnleggende verdier som vennskap, samarbeid og toleranse. I tillegg er læring om de tre nødetatene og deres verdier viktig del av innholdet. (Kilde wikipedia)

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Følg med på arrangementet på kommunens facebooksside for mer informasjon om arrangementet og fremtidig artistslipp.

Solfesten

Publisert: 03.07.2019 10:53