Står du i manntallet?

Du må stå i manntallet for å få en godkjent stemmegivning om kommunesammenslåing i Søgne kommune

Står du i i manntallet? (Foto:Arkivverket.no)

Manntallet

Du må stå i manntallet for å få en godkjent stemmegivning til rådgivende folkeavstemming om kommunesammenslåing i Søgne kommune.

Du kan undersøke om du står i manntallet i Søgne kommune når manntallslistene blir lagt ut i servicetorget på Rådhuset i perioden 9.mai – 06.juni 2016.

Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt i folkeregisteret innen 31.mars 2016, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra.

Dersom navnet ditt ikke står i de utlagte manntallslistene, eller det er andre feil i listene, kan du klage til Valgstyret. Klagen skal være skriftlig og den skal begrunnes.

Klagen sendes til

Søgne Valgstyre