Sommerhilsen fra ordfører Astrid M Hilde

Jeg ønsker dere alle en god og solrik sommer, med mange fine smeigedager i godt og lykkelig lag.

Ordfører i Søgne Astrid M Hilde ønsker dere alle en god og solrik sommer, med mange fine smeigedager i godt og lykkelig lag.

Hektiske måneder

Det har vært ca 9 hektiske måneder siden jeg tok til som ordfører i Søgne. Det har vært en lærerrik reise så langt. Noe fikk vi til og noe fikk vi ikke til. Men vi skal videre og utvikle Søgne i felleskap. Sette Søgnes saker og interesser på dagsorden lokalt og også regionalt.

Det nye og brede politiske sammarbeidsflertallet har en avtale om en rekke saker vi skal gjennomføre i de neste 3,5 årene. Mye er vi allerede i gang med: Mobbeombudet begynner i August og Beredskapsteamet er i gang. Vi har fått flere hender i omsorgen og det er igjen blitt vann i varmtvannsbassenget. Det er også tilsatt en ekstra Helsesøster og avsatt mer penger til skolen. Bare for å nevne noe. For første gang på lenge ble det enstemmig oppslutning i kommunestyret om budsjettet.

Veien videre

Søgne er et godt sted og bo, gode ansatte i kommunen yter gode tjenester til befolkningen. Likevel kommer det en fremtid med nye utfordringer og økte statlige krav som må møtes. Vi har en jobb å gjøre som politikere fremover for å bevare og videreutvikle tjenestene for befolkningen. Jeg er klar for å gjøre en jobb for Søgne Kommune i tiden frem til neste valg. Og dere trenger ikke å være i tvil: Jeg gir alt - alltid!

Åpen dag

Men først skal jeg ha litt fri fra dager på kontoret. Første åpen-dag etter sommeren, hvor hvem som helst kan bestille time til møte med ordfører, er tirsdag 9.08. Denne siden vil også få noe redusert trafikk og oppdateringer frem til da. Men jeg er "på" om noe skjer og om det plutselig blir behov for min tilstedeværelse.

Publisert: 01.07.2016 14:23
Sist endret: 01.07.2016 14:35