Søgne er en smart kommune

Søgne er en foregangs kommune i Norge innenfor digitale og tekniske løsninger

Smart kommune

Et stadig større krav om økt effektivisering og et ønske fra brukernes forventninger om tjenester som forenkler hverdagen deres gjør at det presser seg fram et behov før økt digitalisering også i kommunene. Smart kommune er et program for å hjelpe frem en kommunal strategi innenfor digitalisering og mobilitet. Fagleder i Søgne kommune Terje Nuland var en av foreleserne under Smart kommune seminaret på Telenor Expo i januar. Han fortalte hvordan Søgne er en foregangs kommune, hvilke teknologiske og digitale løsninger kommunen bruker.

Først i Norge

Vi har tidligere skrevet en sak om at Søgne kommune er den første kommunen i landet som tar i bruk sentral kartdatabase. Det er økonomisk lønnsomt å satse på teknologi og det er spennede at det bevilges midler til at vi kan jobbe videre med dette avslutter Terje Nuland.

Film

I anledning presentasjonen av Søgne kommunes tekniske satsning ble det laget en film.

Publisert: 03.02.2017 13:23
Sist endret: 03.02.2017 13:24