Regionsvinnere i beintøft

Klasse 7A ved Langenes skole er kåret til regionsvinnere i beintøft konkurransen 2016

Klasse 7A gjør "silly walk" utenfor Langens skole (Foto: Kjetil Log)
Klasse 7A gjør "silly walk" utenfor Langenes skole. (Foto: Kjetil Log)

Hva er beintøft

Beintøft er en nasjonal konkurranse for barneskolen. Det skal inspirere barn til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. På denne måten får vi mindre forurensning der vi bor, lufta blir renere, området rundt skolen blir tryggere og det blir mindre CO₂–utslipp fra biler, står det på nettsidene beintoft.no.

Regionsvinnere

Langenes skole har gjort flere forskjellige oppdrag som har kommet fra Beintøft. Ved å gjennomføre disse oppgavene har vi opparbeidet oss bonuspoeng. Vi har blant annet prøvd oss på "silly walk" over gangfeltet utenfor skolen, ryddet og plukket søppel langs skoleveien. Vi har  også laget tegninger av den ideelle skoleveien og har hatt undervisning om klimaendringer, sier lærer Kjetil Log.

Engasjerte elever

Motivasjonen til klasse 7A var å slå klasse 7B som tilslutt kom fattige 6 poeng bak. Elevene har kost seg masse og vært veldig engasjert i forhold til oppgavene. Log sier at han aldri har sett noen være så engasjert mens de plukker søppel langs veien. Nå er vi kåret til best i regionen Vest-Agder, Aust-Agder, Hedmark, Telemark og premiert med hele 10 000,- avlsutter Log.

Publisert: 11.10.2016 10:30
Sist endret: 17.10.2016 11:36