Nye nettsider

Torsdag 3. mars lanseres nye nettsider i Søgne kommune

Prosjektgruppen lanserer ny nettside

Prosjektgruppen fra Søgne kommune admininstrasjonsavdelingen fra venstre Kristian Strøm Fladstad, Kenneth Fedog, Monica Nordnes, Jan Erik Gabrielsen, Odd Arne Rasmussen og Ada Elise Nygård. Foto (N247)

Siden oktober i fjor har en prosjektgruppe med representanter fra administrasjonen og de ulike enhetene i Søgne kommune jobbet målrettet for å bygge opp kommunens nye nettportal.

Den nye nettsiden har større fokus på tjenester enn tidligere og innholdet er presentert slik at det er enklere å finne svar. Noe av det viktigste er at kommuneportalen nå også er tilpasset nettbrett og mobil, slik at innholdet blir best mulig tilgjengelig på bærbare enheter, sier prosjektleder Ada Elise Nygård.

Sem & Stenersen Prokom er leverandør av den nye portalen, og har også vært ansvarlig for utvikling av nytt design. Søgne kommune har fokus på mennesker, tjenester og lokal identitet, og det var et naturlig valg å bruke Hellevardene fra Ny Hellesund som designelement på kommunens nye nettsider, forteller Nygård. Fotografiet på forsiden er signert en lokal fotograf, Erland Grøtberg. Bildet følger årstidene, og vil bli byttet ut jevnlig gjennom året.

Mer selvhjelp

Når innbyggerne selv finner svar eller kan hjelpe seg selv, reduseres antall henvendelser per telefon, e-post og ved fremmøte. Det er kriterier alle som måler kvalitet på nett er opptatt av, sier Nygård. Søgne kommune ønsker å tilby innbyggerne best mulig informasjon om – og tilgang til våre tjenester. Vi håper at folk flest enkelt vil finne frem til informasjonen de søker ved hjelp av de nye nettsidene. Hun peker på at arbeidet med å holde nettsidene oppdatert fortsetter kontinuerlig fremover.

SvarUt og Webcruiter

Samme dag som nye nettsider går på luften, lanserer Søgne kommune KS SvarUt og rekrutteringsløsningen Webcruiter.

KS SvarUt er en felles løsning for kommuner og fylkeskommuner for å formidle digital post fra kommunale sakssystemer til både innbyggere og næringsliv. Forvaltningsloven er endret til at man som hovedregel skal kommunisere digitalt. I tillegg sparer man miljøet og kutter kostnader for utsendelse av vanlig post, sier IT- ansvarlig Kenneth Fedog.  Vi vil oppfordre alle innbyggere i Søgne til å registrere en digital postkasse. Mer informasjon om digital postkasse finner du på www.sogne.kommune.no.

Fra 3.mars vil alle ledige stillinger i Søgne kommune bli annonsert via ny Webcruiter- løsning på www.sogne.kommune.no. Webcruiter er største leverandør av rekrutteringsløsninger til offentlig sektor og vil bidra til å effektivisere og kvalitetssikre rekrutteringsprosessene i Søgne kommune fremover.

Publisert: 19.02.2016 13:02
Sist endret: 03.03.2016 15:23