Nye Kristiansand og Nye Søgne

Nye Kristiansand og Nye Søgne publiserer avis og nettportal

Nye Kristiansand og Nye Søgne
Alle ordførerne samlet til pressekonferanse i anledning Nye Kristiansand (Foto: Kristiansand kommune)

Nye Kristiansand

Ordførerene i Birkenes, Lillesand, Songdalen og Søgne har opprettet nettportalen nykristiansand.no. Samtidig gir de ut en informasjonsavis til alle husstandene.

Besøk Nye Kristiansand

Nye Søgne

Ordførerne i Søgne og Songdalen har også laget en informasjonsavis og nye nettportal nyesogne.no. Avisen er på vei ut til alle husstanden og den nye nettportalen er opp å går i innen kort tid.

Målet

Målet er å informere innbyggerne om arbeidet med å lage en ny kommune.

Prosessen videre

I februar 2016 er det underskrevet intensjonsvavtale for alternativene Nye Kristiansand K5 og Nye Søgne K2. Avtalene skal høres blant innbyggerne gjennom en undersøkelse som skal bli avholdt i april.

I løpet av to uker blir 5200 innbyggere i de fem kommunene kontaktet av analysebyrået Opinionen  og stilt en rekke spørsmål om kommunesammenslåingen. Resultaet av innbyggerundersøkelsene presenteres 23. mai og 6. juni vil det bli avholdt rådgivende folkeavstemning.

Publisert: 04.04.2016 09:50
Sist endret: 04.04.2016 10:17