Ny kommunalsjef helse og omsorg

Svein Resset er ansatt som ny kommunalsjef for helse og omsorgsektoren i Søgne kommune

Svein Resset har lang fartstid og bred erfaring. Her sammen med rektor ved Lunde skole Anne Beth Torkelsen (Foto: FVN)

Lang fartstid

Svein Resset er utdannet som sykepleier ved Sykepeleierhøgskolen i Oppland og har tatt master i kommunal ledelse ved Universitet i Agder. Han begynte sin karriere i kommunal sektor i Lillehammer kommune, hvor han blant annet har jobbet som boveileder, distriktleder og avdelingssykepleier. I 2002 kom han til sørlandet og hadde en kort periode i Vest Agder fylkeskommune før han kom til Søgne kommune i 2003. I Søgne kommune har han jobbet som prosjektleder, faglig rådgiver før han ble enhetsleder i 2007.

Bred erfaring

Svein Resset ble ansatt som konstituert kommunalsjef helse og omsorg i høst etter at tidligere kommunalsjef Gustav Skretting overtok stillingen som organsisasjonssjef i kommunen. Etter flere intervjurunder falt valget vårt på Svein Resset, en dyktig medarbeider med bred erfaring fra helse og omsorgssektoren sier rådmann Kim Høyer Holum.

Utvikling

Det har vært en hektisk periode med innspurten av økonomiplanen, men nå er det arbeidet ferdig og oversendt politikerne i kommunen. Jeg ser frem til å videreutvikle kommunes helse, sosial og omsorgstjeneste. Dette skal jeg gjøre sammen med alle de dyktige medarbeidere kommunen har i denne sektoren, avslutter Svein Resset.

Publisert: 16.11.2016 09:24
Sist endret: 16.11.2016 09:51