Lave mobbetall i Søgne

Vi har en visjon om null mobbing i Søgne skolene. Vi er ikke helt i mål, men på god vei sier kommunalsjef oppvekst Jon Wergeland.

Ungdomsundersøkelsen

I perioden fra 29. februar til 18. mars ble det avholdt en ungomsundersøkelse for lage en kartlegging av viktige sider ved ungdoms livsstil og levekår i Søgne kommune.

Hensikten med undersøkelsen er å få mer kunnskap om hvordan det er å være tenåring i Søgne. Resultatene som foreligger skal brukes som grunnlag for ungdomspolitikken i årene som kommer og til å vurdere satsningsområder i det forebyggende ungdomsarbeidet. Målet er å skaffe til veie informasjon som kan benyttes for å bedre oppvekstmiljøet i kommunen.

Lave mobbetall

Resultatet fra undersøkelsen viser at mobbetallene i Søgne skolene er lave, men vi har en visjon om null mobbing så vi er ikke helt i mål sier kommunalsjef oppvekst Jon Wergeland. Vi skal bruke resultatene i undersøkelsen fremover. Så lenge dette problemet finnes skal det jobbes knallhardt og målbevisst mot null, fortsetter Wergeland.

Videre arbeid

I arbeidet med vår visjon om null mobbing er det en rekke tiltak som vi jobber med. Her kan det blant annet nevnes at vi nå skal ansette et nytt elevombud, sette sammen et beredskapsteam til skolene, opplæring ut utstyr til triveselsprogram avslutter kommunlasjefen.

Vil du vite mer?

Les undersøkelsen her