Frokostmøte

Arealenheten inviterer entreprenører, byggmestre og ansvarlige søkere til frokostmøte tirsdag 26. september

Arealenheten med kommunalsjef Torkjell Tofte i spissen inviterer til gratis frokostmøte (Foto: N247)

Hva er bra og hva kan vi forbedre?

Søgne kommune ønsker å sette fokus på hvordan vi sammen med dere kan løse plan og byggesaker på en rask og smidig måte. Plan- og bygningsloven med forskrifter er i stadig endring, noe som tidvis innebærer utfordringer. Vi som jobber i arealenheten har et ønske om å være med å bidra til en mest mulig effektiv og forutsigbar saksbehandling. Erfaring viser at det kan være mange utfordringer som kan stå i veien for de gode løsningene, og noen ganger går ikke sakene så smidig som vi skulle ønske.

Målet

Målet med dette møtet er først og fremst å ha en hyggelig, uformell prat, men vi ønsker også å få tilbakemeldinger fra dere som er i bransjen på om det er ting dere føler vi kan forbedre. Vi er selvsagt også åpen for å høre hva som fungerer bra.

Tilbakemelding

Vi ønsker også en tilbakemelding fra dere på om det vil være ønskelig med slike treffpunkter jevnlig, evt. hvor ofte. Dersom dette er ønskelig tar vi gjerne imot tips til temaer som kan tas opp på fremtidige møter/treffpunkter.

Godt samarbeid

Er det ting i søknadsprosessen som kan gjøre det lettere, med tanke på å redusere arbeidsmengden for søkere og saksbehandlere. For å opprettholde en effektiv saksbehandling er det nødvendig med godt samarbeid mellom kommune og aktører som tilbyr slike tjenester. Dette ønsker vi å styrke gjennom en forhåpentligvis innholdsrik og nyttig frokost.

• Tid og sted: Tirsdag 26. september kl. 09.00 - 10.30 Kantinen i Søgne rådhus
  • Innlegg fra Torkjell Tofte kommunalsjef teknisk sektor
  • Innlegg fra Glenn O Austegard enhetsleder arealenheten
  • Det vil bli servert enkel frokost og kaffe.

Påmelding

Påmelding med antallet som kommer fra deres firma bes sendt innen tirsdag 19. september til Jan Thorsen eller telefon 979 90 341. Frokostmøtet er gratis for deltakerne, men vi ønsker påmelding, for å kunne beregne mat og kaffe.

Publisert: 05.09.2017 14:01
Sist endret: 05.09.2017 14:18