Forslag til oppgradering av Tangvall torg

Nå kan du se forslagene til oppgradering av torget på Tangvall i biblioteket.

Ulike alternativer

Alle skisser viser småbarnslek i dagens gressarealer nord for torvet. Hekk og flere benker ved eksisterende gressplen og kafébord utenfor Rådhuset. Lek for mellomstore barn i torvets sørvestre del i form av et klatreapparat og en stor fugleredehuske.

Alternativ 1 viser gjenbruk av dagens amfi og småbarnslek i dette arealet f.eks med et flerbruksstativ. Plass for ungdom ved Rådhuset med liggestoler.

Alternativ 2A viser nytt amfi som i hovedsak er for ungdom. Småbarnslek ved Rådhuset. Trampoliner, kunst/klatreelementer, Eksisterende belegg av betongheller erstattes av marktegl og det legges nytt belegg som tar utgangspunkt i formen til det nye Rådhuset.

Alternativ 2B viser nytt amfi, men dette er splittet i to mindre og i tillegg et kunstgressareal for hengekøyer. Belegg som 2A

Alternativ 3 viser gjenbruk av dagens amfi tilpasset bruk for ungdom. Dagens skiferbelegg erstattes av kunstgress med hengekøyer, effektbelysning og trær. Småbarnslek med mer standard lekeplassutstyr som trampoline, sklie, lekehus og sandkasse.

Innspill

Alternativene kan kombineres og suppleres med flere elementer. Kom gjerne med innspill til hva du mener er bra og mindre bra i skissene?

Har du innspill til skissene kan du sende de på e-post til arealplanlegger Vibeke Wold Sunde i Søgne kommune.

Publisert: 31.05.2016 10:26
Sist endret: 31.05.2016 10:30